Početna Zabava Bojanke Bojanka Frozen – obojte Elsu, Anu, i druge junake „Ledenog kraljevstva“

Bojanka Frozen – obojte Elsu, Anu, i druge junake „Ledenog kraljevstva“

5942
0

Ukoliko vaša deca obožavaju bojanke, na pravom ste mestu, preuzmite bojanku sa junacima iz dugometražnog crtanog filma „Frozen“.

Bojanka je u PDF formatu i neophodno ju je prvo preuzeti odštampati na štampaču i zabava može da krene.

Deca, prosto uživaju da oboje svet na svoj način i bojama po sopstvenom ukusu. Bojanke, pored toga što su zabavne, pomažu deci da razviju različite veštine, oko deteta postaje oštrije a ruke preciznije.

Decu je još od najranijeg detinjstva, potrebno uvući u svet knjiga, olovaka i bojica, ne samo zbog savladavanja tehnike crtanja i pisanja već im se na taj način podstiče mašta, koja je veoma važna za svako dete.

Radnja crtaća „Ledeno kraljevstvo“

Radnja crtaća je delimično zasnovana na čuvenoj bajci Hansa Kristijana Andersena „Snežna Kraljica“. Prati priču o dve sestre, Elsu i Anu, koje odrastaju zajedno u dvorcu, u kraljevstvu čiji je kralj njihov otac. Elsa ima sposobnost da stvori sneg i led ni iz čega a moć koristi samo za igru. Ali jednom prilikom povređuje Anu i roditelji je zatvaraju u sobu. Posle nekoliko godina, tokom čina krunisanja, Elsa donosi večnu zimu svom kraljevstvu i beži u planinu. Ana uz pomoć simpatičnog prodavca leda Kristofa i sneška po imenu Olaf daje sve od sebe da je vrati nazad i traži način da poništi magiju.

Bojanka za decu Frozen – PDF

Prethodni članakDobro se dobrim vraća – Poučna priča
Sledeći članakKako pravilno čitati – #1 saveti za đake

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here