Početna Konkursi Likovni konkursi Dečiji likovni konkurs pod nazivom „Beograd moj grad“

Dečiji likovni konkurs pod nazivom „Beograd moj grad“

4305
0

Konkurs otvoren od: 13. novembra 2017. godine do 1. decembra 2017. Godine
Konkurs raspisuje: JP „Gradsko stambeno“ Beograd

JP „Gradsko stambeno“ raspisalo je, sada već tradicionalni, Dečiji likovni konkurs, ove godine pod nazivom „Beograd moj grad“, koji je otvoren od utorka, 13. novembra 2017. godine, do 1. decembra 2017. godine, tačnije do 15,30 časova. Slanje radova vrši se direktno na pisarnicu JP „Gradsko stambeno“. Radovi se dostavlјaju u koverti sa naznakom ZA DEČIJI LIKOVNI KONKURS „Beograd moj grad“, JP „GRADSKO STAMBENO“, Danijelova 33, 11000 Beograd.

Opšti uslovi konkursa

Pravo učešća imaju svi učenici trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola sa teritorije svih 10 gradskih opština. Ovo je samo deo šire strategije preduzeća koja podrazumeva da se edukacijom dece, i roditelјi uklјuče u našu misiju podizanja svesti o značaju odnosa svakog pojedinca prema zajedničkom životnom prostoru u stambenim zgradama, a samim tim i prema gradu u kome živimo.

Naše preduzeće je učinilo velike napore kako bi sredilo ne samo dotrajale fasade, već i unutrašnjost zgrada, koje su često odraz stanara koji u njoj žive.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da su učenici veoma kreativni u realizaciji svojih ideja, a pitanja koja bi im mogla pomoći oko ovogodišnje teme jesu: Šta Beograd čini vašim gradom? Šta vašu zgradu čini posebno lepom, i koje to druge zgrade za vas imaju posebnu lepotu…

Glas za onoga koga smatrate najbolјim, moći ćete da date i na zvaničnoj Fejsbuk strani preduzeća, JP Gradsko stambeno, i to od 05. do 15. decembra, kada će i biti proglašenje najbolјeg, kao i drugih 11 nagrađenih radova.

Nagrade

Dvanaest najbolјe ocenjenih radova biće publikovani u formi kalendara „Stambenog“ za 2018. godinu. Autori tri prvoplasirana rada biće nagrađeni tablet račurom shodno postignutom plasmanu, tromesečnom školom slikanja i crtanja, LEGO setom i velikim umetničkim setom od 111 delova. Ostalih devetoro plasiranih čiji se radovi nađu na kalendaru JP „Gradsko stambeno“ na poklon će dobiti veliki set LEGO kockica, umetnički set za crtanje kao i knjigu Skiciranje – Crtanje i slikanje, autora Žan-Pjer Lamerana. Škola iz koje nam pristigne najveći broj radova dobiće na poklon belu magnetnu tablu formata 120×240 cm, uz prateći set markera i opreme za njeno održavanje, kao i veliki umetnički set od 111 delova. Odelјenje pobednika dobiće na poklon bioskopske karte za zajednički odlazak na bioskopsku projekciju uzrasno odgovarajućeg filma.

Dodela nagrada obaviće se u Žutom salonu Skupštine grada Beograda, 20. decembra 2017. godine, sa početkom u 12 časova.

Izvor: JKP „Gradsko stambeno“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here