Početna Vesti Obaveštenja Dečji savez grada Vranja počeo tradicionalnu „letnju radionicu – igraonicu“

Dečji savez grada Vranja počeo tradicionalnu „letnju radionicu – igraonicu“

1352
0

Dečji savez grada Vranja  vas poziva da i ovog leta, posetite njihove sada već tradicionalne letnje radionice.

Kreativne radionice namenjene su deci uzrasta od 6 do 14 godina. Radionica – igraonica je počela 16. jula 2018. godine i trajaće do 30. avgusta 2018. godine, a deca se mogu družiti i zabavljati svakog radnog dana, u vremenu od 10 do 14 sati. Sve aktivnosti se realizuju u prostoru Dečjeg saveza grada Vranja, u zgradi Doma kulture.

Za decu će, u ovom periodu, biti organizovan različiti kreativno – edukativni sadržaj:

  • veliki broj kreativno – edukativnih igara,
  • kreativno – edukativne radionice,
  • „origami“ radionice,
  • glumačke radionice,
  • takmičenja u „Igrama bez granice“,
  • muzičke radionice…

Deca se tokom trajanja „Letnje radionice – igraonice“ takmiče u velikom broju aktivnosti, osvajaju poene, druže se, razvijaju zdrav takmičarski duh, uvežbavaju kolektivni rad…

Za kraj „Letnje radionice – igraonice“ biće organizovao dramsko – muzičko – poetski performans u kome će učestvovati sva deca koja su bila deo „Letnje radionice – igraonice“.

Zabavno i korisno

Na zvaničnoj fejsbuk stranici Dečjeg saveza grada Vranja možete pratiti najnovija dešavanja sa radionica, a u jednom obaveštenju stoji:

„Vreme od 10 do 14 sati deca su provela uz sledeće igre: „Krompirova trka“, „Pikado“, „Spretni i brzi kenguri“, trka „Pametne lopte“, trka „Dve cigle“ dok smo i današnje druženje završili uz igru „Zanimlјiva geografija“. Sve su igre bile veoma aktivne, zabavne i vesele i što je najvažnije, deca su uživala i na jedan veoma lep način provela svoje slobodno vreme u okviru letnjeg raspusta.“

Dragi roditelji ovo je izuzetna prilika da vaša deca provedu svoje slobodno vreme na najkvalitetniji mogući način, i na bezbednoj udaljenosti od kompjutera i ostalih malih ekrana. Iskoristite priliku i odvedite ih do Doma kulture u Vranju, nećete se pokajati.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here