Početna Vesti Obaveštenja Kreativna radionica “Kolaži od suvoga lišća” u okviru projekta iz oblasti ekologije

Kreativna radionica “Kolaži od suvoga lišća” u okviru projekta iz oblasti ekologije

2509
0

Svako godišnje doba ima svoje prednosti kada je o umetnosti reč. Jesen je posebno inspirativna  gotovo kao i proleće. Obilje boja i nijansi gde god da čovek pogledom krene.

Dečji savez grada Vranja iskoristio je ovo bogatstvo boja i realizovao kreativnu radionicu pod nazivom “Kolaži od suvoga lišća”. Ove aktivnosti su sprovedene u okviru projekta iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine “Povežimo se sa prirodom”.

Dečji savez grada Vranja je u ponedeljak, 22. oktobra realizovao pomenutu ekološku kreativno – edukativnu radionicu i to u Osnovnoj školi „1. maj“ u Vrtogošu. Ova radionica je realizovana kao deo ekološkog projekta Dečjeg saveza grada Vranja „Povežimo se sa prirodom“.

U radionici su učestvovala 32 učenika prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda.

Deca su od raznovrsnog i raznobojnog lišća, kestenja, šišarki koje su sama sakupila, pravila predivne kolaže koristeći maksimalno svoju maštovitost.

Deca su u okviru ove radionice pokazala da se mogu kompletno povezati sa prirodom i na najbolji mogući način iskoristiti sve što ona daje. Deca su i tokom ove ekološke radionice pokazala da su u pravom smislu reči, čuvari prirode. Nakon završetka svojih kolaža deca su se pobrinula i za cveće koje se nalazilo u učionici.

Ekološka kreativno – edukativna radionica „Кolaži od suvog lišća“ je realizovana kao deo ekološkog projekta „Povežimo se sa prirodom“ čija je realizacija odobrena na Кonkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2018. godinu koji je raspisao Grad Vranje.

Prethodni članakZdravi načini da se vaše dete prirodno razvija i smrša u pubertetu
Sledeći članakUčitelјeva ptica – Milenko Ratković

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here