Početna Konkursi Likovni konkursi LIKOVNI KONKURS: „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo!“

LIKOVNI KONKURS: „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo!“

598
0
Reciklirajmo i prirodu čuvajmo

Dečji savez grada Vranja u okviru projekta iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine pod nazivom: „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo!“, koji sufinansira grad Vranje u okviru Кonkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2020. godinu, čija će realizacija trajati u periodu od septembra do decembra 2020. godine, raspisuje:

LIКOVNI КONКURS
Na temu:
„Reciklirajmo i prirodu čuvajmo!“

Pravo učešća imaju deca predškolskog uzrasta kao i učenici osnovnih škola, od prvog do osmog razreda.

Radovi se šalju do petka, 09. oktobra 2020. godine na adresu: Dečji savez grada Vranja, ul. Partizanska 17a, Poštanski fah: 210, 17000 Vranje, sa naznakom za likovni konkurs iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo!“.

Sve ostale informacije vezane za likovni konkurs „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo!“ mogu se dobiti na mej adresi Dečjeg saveza grada Vranja, konkursidsgvranje@gmail.com kontakt osoba: Tijana Arsić, šef Službe za odnose s javnošću Dečjeg saveza grada Vranja (rukovodilac projekta).

Tema konkursa je jedinstvena za sve uzraste: „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo!“, a radovi sa neodgovarajućom temom neće se uzimati u obzir za nagrađivanje.

Tehnika za izradu likovnih radova je slobodna. Napominjemo da se prilikom izrade likovnih radova ne upotrebljavaju materijali poput raznovrsnog zrnevlja, šećera, šljokica, plastelina i sličnih nepostojanih materijala. Takvi radovi će odmah biti diskvalifikovani.

Radovi koji su već učestvovali na nekom drugom konkursu nemaju pravo učešća na ovom ekološkom Кonkursu.

VAŽNA NAPOMENA: Skrećemo pažnju da svaki rad koji bude poslat na Кonkurs kako bi ispunjavao sve uslove Кonkursa, mora da sadrži sledeće podatke: ime i prezime deteta odnosno učenika čiji je rad, naziv vrtića ili škole, godine starosti odnosno razred.

Svi podaci moraju biti otkucani na kompjuteru ćiriličnim slovima i zalepljeni na poleđini rada u donjem desnom uglu.

Napominjemo da se likovni radovi prispeli na Кonkurs NE VRAĆAJU.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here