Početna Konkursi Literarni konkursi Literarni konkurs inspirisan temom Kosovski zavet

Literarni konkurs inspirisan temom Kosovski zavet

2072
0

Novoosnovani književni klub „KOSOVSKI BOŽUR“ iz Kosovske Vitine u saradnji sa časopisom „SAZNANјE“ iz Kragujevca raspisuje međunarodni konkurs za objavlјivanje radova inspirisanih temom Kosovski zavet, povodom 28. juna iz oblasti poezije (najviše 3 pesama), proze (jedna priča), karikatura, crteža i eseja, ali i drugim temama koje su aktuelne. Časopis je podelјen na dva dela u prvod delu biće objavlјeni radovi inspirisani tematikom Kosovski zavet, u drugom delu radovi drugih tematika po vašem izboru.

Rok za slanje radova je 06.06.2020. godine.

Prikuplјeni radovi biće publikovani u časopisu i na zvaničnom instagram profilu i sajtu. Radove možete slati u word ili pdf formatu mailom tamni.vilajet12@gmail.com ili na instagram profilu: https://instagram.com/knjizevni_klub_kosovski_bozur?igshid=1drm0bo2chqx8 nakon čega će biti organizovano takmičenje na instagram storiju u vidu ankete. Proglašenje pobednika i dodela Blagodarnica biće na Vidovdan 28.06.2020. godine.

Uslovi konkursa:

  • slati samo radove koji nisu ranije publikovani u bilo kakvom štampanom ili elektronskom obliku
  • u slučaju zloupotrebe autorskih prava prijavlјenih radova na konkursu od strane učesnika ili trećih osoba ne snosimo nikakvu odgovornost
  • pravo učešća na konkurs imaju osobe do 30 godina

Želimo vam puno dobre inspiracije!

KNјIŽEVNI KLUB KOSOVSKI BOŽUR I ČASOPIS SAZNANјE

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here