Početna Vesti Obaveštenja Maša i medved konačno u Beogradu – najbolja zabava za najmlađe

Maša i medved konačno u Beogradu – najbolja zabava za najmlađe

2322
0

Milioni dece širom sveta obožavaju crtani film “Maša i medved”. Sve mališane koli vole ove crtane junake čeka prijatno iznenađenje. Upravo najmlađi Beograđani imaju priliku da uživaju u pustolovinama ove simpatične devojčice i njenog prijatelja medveda u atrijumu BIG FASHION centra, od 9. do 27. decembra.

Deca uzrasta od 4 do 9 godina imaju priliku da se u okviru ove besplatne interaktivne postavke, igraju na različitim edukativnim radionicama, vežbaju na trampolini, da zavire u Mašin orman i provedu vreme u pravom selu u kome žive njihovi omiljeni crtani drugari. Takođe će moći i da gledaju epizode ove crtane serije. Na kraju pustolovine mališane očekuje slikanje sa originalnim maskotama Maše i medveda.

Više stotina mališana je već prvih dana posetilo ovu zanimljivu postavku. Među njima se posebno istakla jedna četvorogodišnja devojčica Maša koja je upravo ime dobila po glavnoj junakinji ovog zabavnog ostvarenja.

Selo „Maše i medveda“ i zabavne igrice koje se organizuju u njemu otvorene su za posetioce svakog radnog dana od 14 do 20 sati, kao i vikendima od 12 do 20 sati. Naravno, pobednike igara očekuju i odlične nagrade.

O crtanom filmu

Ovaj sjajan ali i veoma poučan ruski crtani film Maša i Medved svakako je prijatno iznenađenje u moru svakojakih crtaća kojima nas danas obasipaju. Većina današnjih novokomponovanih crtća u sebi sadrže veliku dozu nasilja, vulgarnosti i drugih deci neprimerenih sadržaja. Ovaj crtani film koji prosto zrači nevinosću i idejom iza kojih stoji fantasticna animacija zaista preporučujemo svim roditeljima kojima je stalo da njihova deca od malih nogu imaju dobre uzore…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here