Početna Konkursi Likovni konkursi Nagradni konkurs „VODA VODA – KREATIVNA ČAROLIJA“

Nagradni konkurs „VODA VODA – KREATIVNA ČAROLIJA“

4542
0
nagradni konkurs

Konkurs otvoren do: 1. marta 2017. godine

Konkurs raspisuje: Udruženje Građana „Kreativa-kreativno obrazovanje“ i VodaVoda iz Banje Vrujci uz podršku Opštine Mionica

Tema konkursa:

LITERARNI KONKURS

Za najbolji poetski i prozni rad : „MOJE MAŠTE KAP, ČAROLIJE SLAP“
Vaše radove možete poslati,  isključivo, u elektronskom obliku na imejl adresu kreativnacarolija2017@gmail.com i to do 1. marta 2017. godine. Svi radovi iz jedne škole moraju biti u jednom Word dokumentu, ali tako da je svaki rad posebno pripremljen za štampanje sa svim potrebnim kontakt podacima.
Za sve informacije možete kontaktirati Slađanu Šesto na telefon 061/3207043

LIKOVNI KONKURS

Za najbolji likovni rad (koristiti akvarel tehniku): „IZ IZVORA, KAP PO KAP“

Tema je kojom želimo da pobudimo svest o očuvanju i korišćenju domaće izvorske vode. (Radovi se obavezno šalju poštom i to do 01.marta 2017. godine, radovi mogu da se postave i na Fejsbuk stranu festivala, ali to ne isključuje slanje putem pošte. Svi pristigli radovi ostaju svojina organizatora i on zadržava pravo da ih koristi i u druge neprofitabilne svrhe.
Za sve informacije možete kontaktirati Mariju Đokić na broj 066/9567105

DRAMSKI KONKURS

Za najbolji dečji pozorišni komad: „MOJE MAŠTE KAP, ČAROLIJE SLAP“
(Amaterske snimke pozorišnih predstava u trajanju od 8-10 min. postavite na Youtube a najkasnije do 01.marta  2017. Godine. Scenario dramskog teksta, kompletne kontakt podatke kao i link sa Youtube-a poslati na imejl adresu kreativnacarolija2017@gmail.com. Predstava mora biti autentična u skladu sa temom konkursa i ne sme biti ranije javno izvođena.)
Za sve informacije možete kontaktirati Oliveru Petrović na broj 064/1600025

FILMSKI KONKURS

Za najbolji dečji kratki film: „IZ IZVORA, KAP PO KAP“
Tema je kojom želimo da pobudimo svest o očuvanju i korišćenju domaće izvorske vode. ( Temu je potrebno obraditi  u formi kratkog filma u trajanju do 4 minuta;  Film može da bude snimljen mobilnim telefonom ili kamerom;  Poželjno je da sa video klipom bude kombinovan tekst, zvuk, slika; Svi klipovi moraju biti imenovani istim nazivom, ovogodišnjim motom festivala: „KO U ČUDA VERUJE, TAJ ČUDA I STVARA”, BANJA VRUJCI 2017.; Scenario filma, kompletne kontakt podatke i link sa Youtube-a poslati na imejl adresu kreativnacarolija2017@gmail.com. Film se radi na nivou jednog odeljenja i ne sme biti ranije javno emitovan i deljen na DM.
Za sve informacije možete kontaktirati Snežanu Pavlović na broj 064/2979770

MUZIČKI KONKURS

Za najbolju dečju vokalnu kompoziciju: „MOJE MAŠTE KAP, ČAROLIJE SLAP“
Vokalne kompozicije u trajanju do 2.45 minuta, radni/demo snimak glasa uz pratnju jednog instrumenta, gitare, harmonike ili klavira, postaviti na Youtube. Pesmu mogu komponovati učenici samostalno ili uz pomoć nastavnika, ali i sami nastavnici. Pesmu mogu izvoditi isključivo deca, bilo pojedinačno ili grupno, do četvoro u grupi, na svoje ili tekstove svojih vršnjaka ili učitelja/nastavnika). Tekst pesme, kompletne kontakt podatke i link sa Youtube-a poslati na imejl adresu kreativnacarolija2017@gmail.com. Isključivo slati, kompozicije koje nisu ranije javno izvođene i čiji snimci nisu deljeni na DM.
Za sve informacije možete kontaktirati Anu Vujić na broj 065/6409175

Opšti uslovi konkursa: Na konkursima mogu učestvovati deca predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta iz celog sveta.

Dečje pozorišne predstave, dečje kratke filmove, amaterske snimke dečjih pozorišnih predstava i dečjih vokalnih kompozicija postaviti na Youtube najkasnije do 01. marta 2017.

Individualni učesnici mogu da pošalju jedan rad, a ustanove i asocijacije do 20 radova različitih autora u kategoriji likovnih, do 10 u kategoriji literarnih i do 3 u ostale tri kategorije. Organizator zadržava pravo objavljivanja, snimanja i korišćenja poslatih radova.

Potrebno je da svi radovi sadrže punu adresu autora, mejl škole, ime mentora i njegove kontakt podatke  (neće se vrednovati radovi sa nepotpunim, nečitkim podacima i bez kontakt telefona i  mejl adrese,  škole ili mentora). Pohvaljeni učenici iz svih pet kategorija biće blagovremeno obavešteni i pozvani da učestvuju na 13. međunarodnom festivalu „VODA VODA – KREATIVNA ČAROLIJA“, 27-28.maja 2017.,  kada će biti proglašeni i nagrađeni pobednici u svim kategorijama.

Organizator zadržava pravo objavljivanja, snimanja i korišćenja poslatih radova.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here