Početna Konkursi Likovni konkursi Nagradni online likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“

Nagradni online likovni konkurs „Nacrtaj, oboji i osvoji“

734
0
NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI

Pravi je trenutak da se kreativnost, maštovitost, originalnost i estetika dece, predškolskog i školskog uzrasta, ponovo podstaknu, a i nagrade idealnim nagradama iz Forma Ideale. U periodu od 1. do 30. septembra biće organizovan deveti po redu linkovni konkurs pod nazivom „NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI“, sa temom „Moja idealna soba“. Zbog novonastale situacije koja je uslovila izmene u novoj školskoj godini, i uz poštovanje predloženih bezbednosnih mera, omogućeno je direktno učešće mališana na konkursu. Na sajtu www.formaideale.rs potrebno je popuniti formular traženim podacima i priložiti fotografiju crteža učesnika ili dostaviti crtež u najbiliži salon Forma Ideale.

Interesantna činjenica je da se svake godine prijavi oko 50.000 mališana i da je za ovih 8 godina zabeleženo oko 400.000 prijava.

„Podsticanje kreativnosti i individualnosti kod dece predškolskog i učenika mlađeg uzrasta je osnovni motiv ovog konkursa sa željom da decu predškolskog uzrasta i učenike prvog razreda osnovnih škola podstaknemo da razmišljaju o vrednostima i kvalitetima prostora i okruženja u kome žive i da nam na kreativan način pokažu  šta je to što oni vide kao lepo i dobro u svom okruženju, U godini jubileja, 25 godina postojanja kompanije, čast nam je da, pored izuzetnog tržišnog poslovanja, kompanija Forma Ideale sa ponosom neguje i dugogodišnju tradiciju u realizaciji brojnih aktivnosti posvećenih deci i dečijem stvaralaštvu. Ovaj konkurs je samo jedna u nizu aktivnosti kojoj se svi u kompaniji jako radujemo svake godine“, navode iz Forma Ideale.

Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani od strane stručnog žirija, dok će spisak dobitnika biti objavljen na sajtu www.formaideale.rs 20. oktobra 2020. Više informacija o likovnom konkursu i pravilima učešća svi zainteresovani mogu da pronađu na sajtu kompanije Forma Ideale.

O kompaniji

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva i mogućnosti tržišta. Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa preko 1.700 zaposlenih. Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene opravdavaju izgrađeni prepoznatljivi imidž kompanije već 25 godina.

Proizvodnja Forma Ideale se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa. Proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000m2, a poslovanje se realizuje uz podršku gotovo 1.700 zaposlenih. Na najbolji odnos cene i kvaliteta, opravdano smo zauzeli mesto proizvodnog i tržišnog giganta u proizvodnji nameštaja, kao brzorastućoj grani industrije. Godišnji kapacitet proizvodnje iznosi 2.500.000 paketa pločastog nameštaja, a izvoz se realizuje na 4 kontinenta u preko 50 zemalja.

Maloprodajna mreža salona Forma Ideale je najveća u Srbiji, prostire se u više od 30 gradova i broji 38 salona. Kompanija u 2020. obeležava 25 godina veoma uspešnog poslovanja i konstantnog razvoja – 25 godina deo vašeg doma – Forma Ideale!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here