Početna Porodica Saveti Originalni pokloni za novopečene roditelje

Originalni pokloni za novopečene roditelje

3688
0

Vaši prijatelji ili članovi porodice postali su roditelji? Čestitamo! Sigurni smo da ste uzbuđeni, te da svakodnevno delite sreću i iskustva sa novopečenim roditeljima i nemate mnogo vremena da razmišljate o praktičnim stvarima poput – darivanja novonastale porodice!

Iz tog razloga, pripremili smo vam nekoliko predloga kako bi olakšali proces darivanja. U nastavku teksta dajemo vam ideje za kupovinu originalnog poklona za vaše prijatelje ili članove porodice koji su tek postali mama i tata. Zahvaljujući ovim predlozima, moći ćete uspešno da iskažete vašu sreću, radost i najlepše želje zbog rođenja bebe!   

#1 Izrada orignalnog postera – sentimentalni poklon za pamćenje

Ukoliko želite da vašim dragim novim roditeljima pružite poklon koji će pamtiti dugo – izrada postera sa personalizovanim motivima, biće vaš najbolji saveznik u ovoj nameri.  Ovo je jedan od naših omiljenih predloga, upravo zbog toga što je konkretan, a ujedno jako prilagodljiv, te s njim možete postići različite rezultate, u zavisnosti od želje i namere.

Tako, na primer, možete izraditi poster porodičnog stabla novopečene porodice, koji će predstavljati divan sentimentalan poklon i uspomenu za ceo život. 

Opcija je i hronološka linija, koja slikama opisuje dešavanja koja su prethodila osnivanju porodice. Pa tako, ukoliko imate zajedničke slike još iz perioda kada ste svi zajedno izlazili u provod, ili fotografije iz studentskih dana, možete ih posložiti i pratiti tok dešavanja, sve do slika iz porodilišta i prvih fotografija bebe! 

Poster možete uramiti ili ostaviti neuramljen, u slučaju da namerno želite da sadrži praznine za dalja, naknadna popunjavanja, poput praznina za nove slike, opise itd. Ovako personalizovan i sentimentalan poklon sasvim sigurno izazvaće oduševljenje novonastalih roditelja

#2 Polaroid aparat – pristupačan i originalan poklon

Ukoliko pak želite da novonastalim roditeljima obezbedite porodične fotografije i uspomene koje će moći da prave u nedogled – fotoaparat je pravo rešenje!

Na tržištu danas postoji mnogo pristupačnih polaroid aparata, koji dolaze u različitim bojama i veličinama, a ovakvi modeli su i najpraktičniji, upravo zbog svoje mogućnosti momentalne izrade slika. 

Kao što smo više puta istakli, mladi roditelji nemaju mnogo vremena, pa bi klasičan fotoaparat bio skuplje i manje praktično rešenje, budući da bi zahtevalo kasniju izradu slika što bi podrazumevalo dodatno vreme, koje ionako manjka.

Polaroid aparati i fotografije sa sobom nose i nostalgični osećaj držanja slika u ruci, a  prepoznatljiva forma ovih slika dodatno će doprineti sentimentalnosti, te predstavlja još jednu divnu opciju darivanja za pravljenje porodičnih slika. 

Angažujte profesionalnog fotografa

Ukoliko ste ipak stava da poklon treba da bude malo prefinjeniji, onda možete razmisliti i o angažovanju profesionalnog fotografa, čija su specijalnost porodične slike! Ovo je divan način da vaši dragi prijatelji dobiju prelepe porodične fotografije i uspomenu kojoj će moći da se vraćaju iznova celog svog života!

#3 Vaučeri za različite vrste usluga – nepogrešivo darivanje

Vaučeri su sigurna opcija za darivanje u svakoj prilici, ali budući da znamo koliko novopečenim roditeljima treba da se priviknu na hronični umor, manjak sna i slobodnog vremena, onda je potpuno jasno zbog čega je posebno prikladan poklon za ovu priliku.

Vašim dragim prijateljima u narednom periodu biće potrebna sva moguća pomoć, a vi možete da razmislite unapred šta bi moglo da im olakša život u budućnosti, te obezbediti vaučer za te usluge.

Sasvim izvesno, taze roditelji će imati stalnu potrebu za odmorom i snom, pa bi vaučer za masažu ili spa tretman bio divan način da pokažete da ste razmišljali o njima. Takođe, možete ovu priliku iskoristiti čak i za pretplatu pomoći u kući ili dadilje! 

Time ćete značajno olakšati svakodnevnicu novopečenih roditelja, a ukoliko im se dopadne, pomoći ćete im i oko uštede vremena za istraživanje najbolje usluge!

#4 Aparat za kafu – praktičan poklon na kome će vam biti zahvalni

Poklon koji ima duhovit prizvuk – aparat za kafu! Ovaj poklon, kao da poručuje da ste mislili na sve neprospavane noći i umor koji slede i očekuju novonastale roditelje, te je odličan za darivanje vaših prijatelja u novoj ulozi! Širok asortiman različitih aparata za kafu nudi mogućnost prilagođavanja poklona sa preferencijama onih koje darujete.

Ukoliko znate da su novonastali roditelji ljubitelji domaće, tj turske kafe, kupite im aparat za brzu pripremu iste. Sa druge strane, ako su vaši prijatelji ljubitelji espresa, možete im kupiti kućni espreso aparat ili moka pot. 

Uz aparat možete dodati i komplet šoljica sa nekim personalizovanim naslovom poput “najboljim roditeljima/mami/tati”. Novi mama i tata sigurno će biti oduševljeni!

#5 Planer – pomoć u organizaciji uvek je dobrodošla 

Poslednji, ali ništa manje bitan predlog jeste – planer. Planeri u sebi sadrže odeljke za dnevne, nedeljne i godišnje obaveze, te će predstavljati veliko olakšanje užurbanim roditeljima koji se često osećaju preplavljeno novim obavezama. 

Stara izreka kaže da pametan piše, budala pamti, pa slušajući umotvorine dolazimo do jednog praktičnog predloga poklona, koji će obezbediti roditeljima priliku da naprave spisak svojih obaveza, kojih u svakom trenutku mogu da se podsete. 

Ne samo zbog sopstvenih obaveza, ovde mogu napisati podsetnik za obavezne vakcinacije i preglede deteta tokom godine, pa se planer čini gotovo neophodnim aksesoarom novih roditelja!

Ne zaboravite čestitku!

Ne zaboravite da napišete lepu, personalizovanu poruku, kojom izražavate najlepše želje i podsećate da ste uvek tu kada pomoć bude bila potrebna! Pratite potrebe i preferencije onih koje darujete prilikom odabira pravog poklona za njih i nema sumnje da ćete uspeti da obezbedite savršeni poklon! 

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here