Početna Vesti Obaveštenja Prijavite mališane na ORkiCA radionice

Prijavite mališane na ORkiCA radionice

1259
0

Svakog četvrtka od 18 do 19 časova, u Dečjem kulturnom centru „Beograd“, dečji klub ORkiCA održava radionice za drugare uzrasta od 6 do 12 godina.

17.10.2019.

Dan u životu napuštenog psa (od 18.00 do 18.55 časova)

Kako izgleda tvoj dan, a kako dan napuštenog psa? Uporedićemo zajedno. Smislićemo načine kako mu možemo pomoći i kako da na ulici više ne bude ni jednog napuštenog psa ili mace

24.10.2019

Srećna farma (od 18.00 do 18.55 časova)

Otkrivamo kako možemo da obogatimo život životinja na farmi kako bi one bile srećne I zadovoljne životinje. Saznajemo zašto je važno da farmske životinje budu srećne kroz kviz, igrui pravljenje skulptura farmskih životinja.

31.10.2019.

Njegovo veličanstvo kućni ljubimac (od 18.00 do 18.55)

Svako ko želi da nauči koje su sve potrebe kućnih ljubimaca i šta je sve potrebno da bi se kućni ljubimci osećali zadovoljno i srećno može da nam se pridruži a ovoj radionici. Kroz igru i druženje naučićeš kako se treba brinuti o kućnim ljubimcima i šta znači biti odgovoran vlasnik.

Možete se prijaviti za neku od radionica PREKO FORMULARA koji se nalazi na ovom LINKU ili na orkica@orca.rs.

Šta je ORkiCa?

ORkiCA je mesto gde, kroz igru, druženje i uz stalni nadzor stručnih edukatora, deca istražuju prirodu i uče o prirodi i životinjama. To je mesto gde deca u teoriji i u praksi razvijaju kreativnost i maštu, stiču socijalne veštine i moralne vrednosti, kroz posebno dizajnirane kreativne radionice, zajedničke akcije i izlete u prirodi.

Na ovaj način, zajedničkim snagama i kroz edukaciju mladih generacija zajedno obezbeđujemo očuvanu prirodu, bezbedan i zdrav svet za ljude i životinje.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here