Početna Konkursi Rezultati na konkursima Rezultati XIX Međunarodnog likovnog konkursa „Radost Evrope 2017“

Rezultati XIX Međunarodnog likovnog konkursa „Radost Evrope 2017“

2214
0
PODELI
foto: dkcb.rs

Gradska uprava Grada Beograda – Sekretarijat za kulturu i Dečji kulturni centar Beograd raspisali su 19. po redu Međunarodni likovni konkurs  „Radost Evrope 2017“ koji je trajao do 1. jula 2017. godine.

Ovogodišnji Međunarodni likovni konkurs, već devetnaesti put po redu pozvao je decu i mlade likovne stvaraoce iz celog sveta da ulepšaju međunarodnu manifestaciju Radost Evrope, i odziv je kao i uvek bio odličan.

Stručni žiri u sastavu (Gordan Nikolić, redovni profesor na Fakultetu likovnih umetnosti Univerziteta u Beogradu, mr Nevena Popović, asistent na Fakultetu umetnosti Zvečan – Kosovska Mitrovica Univerziteta u Prištini i Đurđa Sivački asistent na Fakultetu likovnih umetnosti Univerziteta u Beogradu) pregledao je sve pristigle radove na XIX Međunarodni likovni konkurs „Radost Evrope 2017“ i dodelio diplome i nagrade u pet starosnih kategorija.

Rezultate sa XIX Međunarodnog likovnog konkursa  „Radost Evrope 2017“ možete pogledati OVDE.

On the beach in mallorca – bodybuilding frames in leathers order clomid 5 high protein diet tips for athletes – bodybuilding and fitness is a community of healthy people.
 

OSTAVITE ODGOVOR