Početna Vesti Obaveštenja Sajt MojeDete godinu dana sa vama

Sajt MojeDete godinu dana sa vama

2424
0

Sajt MojeDete počeo je sa radom 19. novembra 2016. godine, pa je rad da se na neki način obeleži ovaj mali jubilej. U proteklih 365 dana trudili smo se da na najbolji mogući način pomognemo deci i njihovim roditeljima.

Objavili smo 592 članka. Svaki od njih za i u korist dece i roditelja. Svaki od njih za, a ne protiv porodice. U današnje vreme malo je medijskog prostora posvećenog deci, a obrazovnog programa skoro i da nema. Čak šta više programske šeme gotovo svih televizija opterećene su sadržajima koji su neprimereni deci bilo kog uzrasta. U večitoj trci za novcem koji uzgred rečeno i nije merilo sreće čoveka, sve se više zanemaruju prava dece. Sve se više gazi po moralu i porodičnim vrednostima.  Ne možemo da upravljamo televizijskim šemama, ali možemo svojim životima i svakako životima naše dece.

Ponosni smo što nismo deo te surove priče i što bar na neki način utičemo na pravilan razvoj dece.

A sad malo statistike:

U prvih godinu dana sajt je pogledalo 139.333 ljudi, i otvorilo 353.194 strana. Poseta  sajta raste iz dana u dan, a trenutno  nas poseti približno 2000 ljudi dnevno. U ovom periodu koji nije bio nimalo lak za nas uspeli smo da se uvrstimo u prvih 4000 sajtova po poseti u Srbiji.

Objavili smo:

  • 88 konkursa što likovnih, što literarnih i omogućili talentovanoj deci lakše učešće  na ovim nadmetanjima koja im mnogo znače.
  • 84 saveta koji su nadamo se pomogli mnogim roditeljima da se što lakše i bolje izbore sa svojom najvažnijom ulogom.
  • Nadamo se da smo pomogli i deci, školskim sadržajima, pričama, bajkama, basnama, pesmicama i narodnim umotvorinama.
  • Pokušali smo da u vama probudimo Radoznalce, da vas na zanimljiv i dopadljiv način navedemo da zavolite prirodu i svet oko sebe, da je čuvate i poštujete, da vas nateramo da shvatite koliko je važna i koliko čudesna.

Na kraju vam možemo obećati, da ćemo se još više truditi i upinjati da ovaj sajt podignemo na još viši nivo, a sve u korist dece i roditelja.

Ovom prilikom bi se posebno zahvalio ljudima koji aktivno učestvuju u razvoju ovog Web mesta Draganu Antiću i Brankici Crnoglavac kao i ekipi hosting provajdera HostingBuy koji su velika podrška našem radu.

Morao bih da se u svoje lično ime ali i ime svih mojih saradnika zahvalim i Vama, našim dragim čitaocima.

https://www.facebook.com/mojedete.info
https://twitter.com/mojedeteinfo
https://www.mojedete.info/

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here