Početna Konkursi Likovni konkursi Tabla raspisala Drugi konkurs za najlepšu božićnu pesmu ili crtež

Tabla raspisala Drugi konkurs za najlepšu božićnu pesmu ili crtež

3260
0

Konkurs otvoren do: do 17. decembra 2018. godine
Konkurs raspisuje: Internet časopis za podsticanje dečjeg stvaralaštva Tabla i Srpski kulturni portal SKUP

Internet časopis za podsticanje dečjeg stvaralaštva Tabla i Srpski kulturni portal SKUP raspisuju DRUGI KONKURS ZA NAJLEPŠU BOŽIĆNU PESMU ILI CRTEŽ učenika osnovnoškolskog uzrasta srpskog govornog područja.

Opšti uslovi konkursa

  1. Tema konkursa: Božić
  2. Konkurs je otvoren od 17. novembra do 17. decembra 2018.
  3. Na konkurs se šalјu do tri pesme ili do tri crtež
  4. Literarni radovi se šalјu na adresu e-pošte tabla.casopis@gmail.com, a likovni na adresu redakcije Table: Časopis Tabla (za Drugi božićni konkurs), Ljubomira Nikolića 17/26, 18000 Niš
  5. Podaci o autoru: ime i prezime, razred, naziv škole, mesto, država, ime mentora, broj mobilnog telefona mentora ili roditelјa (za literarne radove podatke napisati ispod rada, a za likovne na poleđini rada).
  6. Radovi će biti podelјeni u dve kategorije:

Prva kategorija:

Osmogodišnje OŠ – od predškolaca do IV razreda
Devetogodišnje OŠ – od I do V razreda

Druga kategorija:

Osmogodišnje OŠ – od V do VIII razreda.
Devetogodišnje OŠ – od VI do IX razreda.

  1. Literarne radove slati isklјučivo e-poštom u Vord dokumentu na jednom od standarsnih fontova, veličine 12, ćirilicom, najkasnije do 17.12.2018. u ponoć. Literarne radove koji su nagrađivani na drugim konkursima nećemo ocenjivati.
  2. Za likovne radove ne postoje ograničenja u vezi sa podlogom, formatom i tehnikom rada, a validan je datum na poštanskom žigu koverte, koji ne može biti posle 17.12.2018. godine.

O radovima će odlučivati stručni žiri, koji će nagraditi po tri najbolјa likovna i literarna rada iz svake kategorije posebno. Proglašenje pobednika će biti na Badnji dan, 2019. godine.

Prispeli radovi se ne vraćaju, a autori su saglasni da se njihovi radovi mogu objaviti u Internet časopisu za podsticanje dečjeg stvaralaštva Tabla (www.tabla.org.rs ili http://tabla.srb).

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here