Početna Konkursi Literarni konkursi Tradicionalni nagradni konkurs za najmlađe “Piši deda mrazu” (2018)

Tradicionalni nagradni konkurs za najmlađe “Piši deda mrazu” (2018)

1750
0

Konkurs otvoren do: 3. decembra 2018. godine
Konkurs raspisuje: Pošta Srbije

U duhu društveno odgovorne prakse, Pošta Srbije i ove godine, uoči najradosnijih zimskih praznika, poziva mališane u avanturu pisanja pisama Deda Mrazu, sa željom da ih uvede u svet odrastanja kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost, uz poruku da neguju prave vrednosti i da svoj maštoviti stvaralački potencijal ne zanemare ni kada pređu u svet odraslih.

Opšti uslovi konkursa

Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu” organizuje se 16. put i pravo učešća imaju devojčice i dečaci uzrasta do deset godina.

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – treba spakovati u pismo i poslati ih od 3. novembra do 3. decembra na sledeću adresu:

Poštanski pregradak 900,
11000 Beograd 6,
novogodišnji konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Za pojedinačne radove je obavezno naznačiti ime i prezime autora, godište, adresu i kontakt telefon, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu, broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada i kontakt telefon učitelja ili vaspitača.

Devojčice i dečaci, s nestrpljenjem očekujemo vaša pisma, koja ćemo pregledati zajedno sa Deda Mrazom, jer naši poštari dobro znaju njegovu adresu.

Najuspešnija ostvarenja u pojedinačnom i kolektivnom stvaralaštvu nagradićemo lepim poklonima.

Izvor: Pošta Srbije

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here