Početna Urednički tim sajta MojeDete

Urednički tim sajta MojeDete

Sajt MojeDete počeo je sa radom 19. novembra 2016. godine sa ciljem da prikaže neku lepšu i kreativniju stranu naše svakodnevnice. Prilikom kreiranja sadržaja stavili smo dete na prvo mesto a kao najveću vrednost ističemo porodicu i njene vrednosti. Želja nam je da obrazovanje i kulturu kroz svoje delovanje podignemo na jedan viši nivo.

Naš tim se sastoji od svega nekoliko ljudi:

Predrag Konatarević

Rođen u Prokuplju 31.10.1981. godine. Po zanimanju inženjer poslovne informatike. Vlasnik i urednik nekoliko web portala, među kojima je i sajt MojeDete (2016. godina). Živi i radi u Blacu. Uživa u svom poslu, voli da stvara za decu, trudi se da sve što objavi bude u korist njihovom srećnom detinjstvu. Oženjen, otac dve devojčice Jovane i Elene.

Dragan Antić

Rođen 19.07. 1978. godine. Dugo na webu. Bloger, bavi se uredništvom i optimizacijom sajtova. Istražuje razne oblasti, pre svega one vezane za internet marketing. Ipak, sa najvećim zadovoljstvom proučava teme vezane za roditeljstvo i vaspitanje dece. Voli da čita klasičnu književnost, strastveni ljubitelj kinematografije, a najviše uživa u vremenu provedenom sa svojom porodicom. Oženjen, ima jednog sina.

 

Slavica Bijelić

Profesor razredne nastave, književni stvaralac. Zastupljena je u raznim Zbornicima za decu i odrasle, saradnik je štampanih i elektronskih medija. Prvu knjigu „Uživaj dok si dete“ objavila je 2015. godine. Do kraja 2018. godine očekuje se da izađe iz štampe njena nova knjiga „Nismo slučajno rođeni“. Dobitnik je više priznanja i nagrada iz oblasti književnog stvaralaštva, a neki od njenih tekstova su prevođeni na strani jezik.  Udata, mama dve devojčice Isidore i Darije, koje su joj ujedno pokretačka snaga za svaki vid stvaralaštva.

Mirjana Bojanić Ćirković

Doktor filoloških nauka, asistent na teorijsko-metodološkim predmetima studijskog programa Srbistika Filozofskog fakulteta u Nišu. Autor je više od trideset naučnih radova iz oblasti srpske i svetske književnosti. Koautor je Čitanke za peti razred, Pohvala, izdavačke kuće „Gerundijum“, kourednik dva međunarodna zbornika radova (Savremena srpska folkloristika III, From Narrative to Narrativity: Half a Century of Narratology), prevodilac studija ruskih autora, priređivač međunarodnog, srpsko-rumunskog časopisa Ishodišta 4 i zbornika Blace Draincu, a nadasve, poštovalac i proučavalac lepe književnosti.

Brankica Crnoglavac

Živi u Blacu. Studira srpski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Nišu. Voli književnost i u slobodno vreme voli da piše. U budućnosti bi volela da svoje znanje iz oblasti jezika i književnosti prenese i na učenike osnovne i srednje skole. Takodje bi u volela sa se oproba u novinarstvu, jer ističe da bi joj ta profesija najviše odgovarala ukoliko se ne bude bavila jezikom i književnošću. Ističe da najveću zahvalnost sto je zavolela srpski jezik i književnost i odlučila da se u tom smeru usavršava duguje učitekjici i svojim nastavnicama

Srbijanka Stanković

Srbijanka Stanković je Aska. Piše i inspiriše. Urednica je magazina Topličanka. Piše za malu i veliku decu. Diplomirala je srpsku književnost i jezik sa opštom književnošću na Filološkom fakultetu u Beogradu. Pre i posle svega ona je Kalinina i Lazareva mama.

 

Tijana Mihajlović

Rođena u Subotici, 2.03.1977. godine. Po zanimanju profesor razredne nastave, radi kao nastavnik engleskog jezika u privatnoj školi. Obožava rad sa decom. Vlasnica dva bloga, Reiki terapeut i motivator. Veliki ljubitelj književnosti. U slobodno vreme voli da piše. Uživa u prirodi i meditaciji. Želi da bude inspiracija i pokretačka energija svima kojima je to potrebno. Udata, majka dva dečaka Filipa i Marka.