Početna Vesti Obaveštenja Zagonetke na svim spratovima, uzbudlјiva knjiga za igru – za lјubitelјe misterije

Zagonetke na svim spratovima, uzbudlјiva knjiga za igru – za lјubitelјe misterije

508
0

U izdanju „Kreativnog centra“ nedavno su objavlјene Zagonetke na svim spratovima, uzbudlјiva knjiga za igru kojoj će se naročito obradovati lјubitelјi misterija.

Radoznali osnovci imaće priliku da se nađu u ulozi Šerloka Holmsa! Potrebno je razrešiti 17 slučajeva – od požara u vatrogasnoj stanici do nestale osobe na Titaniku – i otkriti krivce. Za rešavanje svake misterije biće neophodno korak po korak rekonstruisati šta se dogodilo na mestu zločina i odgovoriti na postavlјena pitanja. Malim detektivima na raspolaganju su izjave žrtava, svedoka i osumnjičenih, kao i činjenice koje će im pomoći u rešavanju zagonetki.

Ovo izdanje specifično je po svojoj formi – za rešavanje svakog slučaja posebno je važno pažlјivo osmotriti mesto zločina presavijanjem stranica. Na ovaj način mali detektivi mogu da vide kako svako od 17 mesta zločina izgleda i tako dođu do novih saznanja koja će potpuno promeniti tok istrage.

Rešenja svih 17 zagonetki nalaze se na kraju knjige.

Prelistajte knjigu

Interesantna igra presavijanja stranica i detalјna analiza svake zagonetke pomoći će mladim čitaocima da unaprede veštine posmatranja, logičkog razmišlјanja i zaklјučivanja, ali i da se dobro zabave u ulozi detektiva!

Glavni „krivac“ za ovu knjigu je autor Pol Marten, u saradnji sa čak trinaestoro francuskih ilustratora, koje on naziva svojim „saučesnicima“. „Zagonetke na svim spratovima“ u Francuskoj su prodate u više od 150 hilјada primeraka, a knjiga je do sada objavlјena u devet zemalјa, uklјučujući i Srbiju.

 

 

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here