Početna Vesti Obaveštenja Besplatan panel o roditeljstvu – subota 24. novembar

Besplatan panel o roditeljstvu – subota 24. novembar

1414
0

Roditelj je biti lako, kada znamo kako, a viber savetovalište “Bebiron” u saradnji sa GO Vračar, želi da vam prve dane roditeljstva učini lepšim i lakšim.

U subotu 24. novembra od 10 – 15h , u svečanoj sali GO Vračar, održaće se besplatan “Panel o roditeljstvu”, na kojem će se predstaviti uvaženi i eminentni stručnjaci iz različitih oblasti medicine, sa ciljem da svojim interaktivnim i kreativnim predavanjima trudnicama i budućim roditeljima, predstave jedinstven i celovit pristup roditeljstvu.

Na panelu će se obraditi nekoliko tema: kako se spremiti za prve dane roditeljstva, kako uspostaviti porodičnu ravnotežu, šta podrazumeva pravilan način ishrane novorođenčeta, kasni razvoj govora kod deteta – istine i zablude. Nakon predavanja, očekuje vas i radionica o dojenju, s obzirom da je savetovalište Bebiron postao promoter Nacionalne strategije o dojenju  i ukazuje na značaj i prednosti dojenja.

Na kraju biće održana i edukativna predstava „Bebiron u poseti“, koja slikovito prikazuje izazove sa kojima se vi kao roditelji suočavate. Na predstavu možete doći sa decom starijom od 3 godine.

Raspored:

10-10:15 Okupljanje trudnica i roditelja
10:15- 11:00 predavanje dr. Jelena Jeremić, psiholog
11:00 – 11:4  predavanje dr. Nataša Čabarkapa, logoped
11:45 – 12:30  predavanje dr. Marica Milidrag, UNICEF
12:30 -13:00  pauza za posluženje i razgovor sa izlagačima
13:00 -14:00  predavanje Nataša Žunjić, VMS
14:00  edukativna predstava „Bebiron u Poseti“.

Učešće je potpuno besplatno, a broj mesta je ograničen. Za sve prijavljene trudnice pripremili smo vredne poklone.

Sve zainteresovane buduće mame, ukoliko žele da obezbede svoje mesto na panelu „Bebiron“ potrebno je da se na vreme prijave na mejl savetovalistebebiron@gmail.com ili na broj telefona 069/ 11 06 999.

Drage trudnice i budući roditelji, ne propustite najveći događaj koji je pripremljen samo za vas, jer želimo da  budemo vaša podrška za najizazovniju i ujedno najlepšu životnu ulogu koja vas očekuje.

Prethodni članakMiris dunje na ormaru – Nikolina Milenković (1. razred)
Sledeći članakMiris dunje na ormaru – Nina Kuč (4. razred)

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here