Početna Konkursi Likovni konkursi Dečji likovni konkurs „Povežimo se sa prirodom“

Dečji likovni konkurs „Povežimo se sa prirodom“

2493
0

Konkurs otvoren do: petka, 19. oktobra 2018. godine
Konkurs raspisuje:
Dečji savez grada Vranja

Dečji savez grada Vranja u okviru projekta iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine pod nazivom: „Povežimo se sa prirodom“, koji sufinansira grad Vranje u okviru Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2018. godinu, čija će realizacija trajati u periodu od septembra do novembra 2018. godine, raspisao je Likovni konkurs Na temu: „Da ne bude dima, smrada i smeća, neprijatelja dece i cveća“

Opšti uslovi konkursa

Pravo učešća imaju deca predškolskog uzrasta kao i učenici osnovnih škola, od prvog do osmog razreda.

Radovi se šalju do petka, 19. oktobra 2018. godine na adresu: Dečji savez grada Vranja, ul. Partizanska 17a; Poštanski fah: 210; a mogu se doneti i lično u prostorije Dečjeg saveza grada Vranja (zgrada Doma kulture) svakog radnog dana do 14.00 sati.

Sve ostale informacije vezane za likovni Konkurs, „Da ne bude dima, smrada i smeća, neprijatelja dece i cveća“, mogu se dobiti na telefon Dečjeg saveza grada Vranja 061/605-12-66, kontakt osoba: Tijana Arsić, šef Službe za odnose s javnošću Dečjeg saveza grada Vranja (rukovodilac projekta).

Tema Konkursa je jedinstvena za sve uzraste: „Da ne bude dima, smrada i smeća, neprijatelja dece i cveća“, a radovi sa neodgovarajućom temom neće se uzimati u obzir za nagrađivanje.

Tehnika za izradu likovnih radova je slobodna. Napominjemo da se prilikom izrade likovnih radova ne upotrebljavaju materijali poput raznovrsnog zrnevlja, šećera, šljokica, plastelina i sličnih nepostojanih materijala. Takvi radovi će biti odmah diskvalifikovani.

Radovi koji su već učestvovali na nekom drugom konkursu nemaju pravo učešća na ovom ekološkom Konkurusu.

Važna napomena

Skrećemo pažnju da svaki rad koji bude poslat na Konkurs kako bi ispunjavao sve uslove Konkursa, mora da sadrži sledeće podatke: ime i prezime deteta odnosno učenika čiji je rad, naziv vrtića ili škole, godine starosti odnosno razred.

Svi podaci moraju biti ispisani hemijskom olovkom ili flomasterom čitko štampanim ćiriličnim slovima na poleđini rada ili otkucani na kompjuteru.

Napominjemo da se likovni radovi prispeli na Konkurs NE VRAĆAJU.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here