Početna Konkursi Likovni konkursi „Fedes“ raspisao likovni i litrarni konkurs za osnovce Topličkog okruga

„Fedes“ raspisao likovni i litrarni konkurs za osnovce Topličkog okruga

2267
0
fedes prokuplje

Konkurs je otvoren do: 24. marta 2017. godine

Konkurs raspisuje: Organizacioni odbor festivala dečijeg stvaralaštva „Fedes“,

U okviru priprema za ovu, sada već devetu po redu manifestaciju, Organizacioni odbor festivala dečijeg stvaralaštva „Fedes“, usvojio je predlog tema za literarni i likovni konkurs, koji je namenjen učenicima osnovnih škola na području Topličkog okruga.

Opšti uslovi i propozicije konkursa

Na konkursu mogu učestvovati učenici osnovnih škola u Prokuplju, Blacu, Kuršumliji i Žitorađi. Svoju kreativnost i talenat mogu izraziti na četiri literarne teme „Prolećne note moga zavičaja“, „Moje detinjstvo, moja pesma“, „ Raspevani toplički tobogan“ i „Sa prozora moje sobe“ kao i tri likovne „Raspevani toplički tobogan“, „Ženidba prve violine“ i „Sa prozora moje sobe“.

Zainteresovani kandidati radove mogu dostaviti u Dom kulture „Radivoj Uvalić Bata“ do 24. marta ove godine, na adresu: Koste Vojinovića 1, Prokuplje

Telefon Doma kulture „Radivoj Uvalić Bata“ u Prokuplju: 027/ 321-002

Ovo je najveća manifestacija za decu iz Topličkog okruga koja okuplja predškolce i osnovce iz celog ovog kraja. Dečaci i devojčice nadmeću se u kulturnom i likovnom stvaralaštvu u klasičnoj muzici, dečijoj pesmi i narodnom stvaralaštvu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here