Početna Zabava Bojanke Fili (Filly) konjići – Bojanke za decu u pdf formatu

Fili (Filly) konjići – Bojanke za decu u pdf formatu

1002
0
Izvor: http://filly.wikia.com/

Naravno da deca prosto obaožavaju ove konjiće, a kako i ne bi kada su prosto neodoljivi. Bilo da su u crtanim filmovima ili kao igrčke klinci im se podjednako raduju, a zbog njih i njihovog zadovoljstva spremili smo bojanke sa ovim dražesnim likovima.

Draga deco upoznajte čudesni svet Fili konjića, zavirite, i predružite im se u njihovim uzbudljivim avanturama.

Fili bojanke možete preuzeti u .pdf formatu, odštampati ih na običnom crno-belom štampaču i zabava može da počne.

Preuzmite Filly bojanku u pdf formatu

Zašto su bojanke važne

Mnoga deca imaju probleme sa pisanjem u školi iz razloga što im nisu dovoljno razvijeni sitni mišići šake i, zato što nisu savladala neke veštine od kojih često zavisi, čitko, lako i kontinuirano pisanje. Za to je potrebno uvežbati sklad oka i ruke, osposobiti dete za samokontrolu.

Bojanke, pored toga što su zabavne pomažu deci da razviju ove veštine, oko deteta postaje oštrije a ruka veštija. Važno je da od bukvalno najranijeg detinjstva deca boje i crtaju. Pomuću bojanki se mogu preduprediti budući problemi vezani sa veštinu pisanja i crtanja u prvom razredu a i kasnije.

Naročito je u današnje vreme bitno dete odvojiti od modenih tehnologija (kompjutera, tablet uredjaja, telefona itd.), neka vaše dete provede slobodno vreme stičući neke druge veštine umesto celodnevnog zurenja u ekran.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here