Početna Vesti Obaveštenja Izdata antologija narodnog stvaralaštva namenjena umetničkim rukovodiocima KUD-ova, folklornim sekcijama, ansamblima, učenicima...

Izdata antologija narodnog stvaralaštva namenjena umetničkim rukovodiocima KUD-ova, folklornim sekcijama, ansamblima, učenicima i studentima

276
0

U organizaciji KUD-a ,,Stojan Novaković,, iz Blaca, uz finansijsku podršku Ministarstva bez portfelјa zaduženog za unapređivanje razvoja nedovolјno razvijenih opština na teritoriji Republike Srbije, u okviru projekta ,,Antologija narodnog stvaralaštva,, realizovano je izdavanje narodnih pesama.

Antologija narodnog stvaralaštva je namenjen umetničkim rukovodiocima KUD-ova, folklornim sekcijama, ansamblima, učenicima i studentima koji su zainteresovani za usvajanje novih znanja i unapređenje rada u okviru organizacija u kojima nastupaju. Svima koji žele da sačuvaju od zaborava narodne pesme a koje su objavlјene u Antologiji.

KUD se posebno zahvalјuje nadležnom Ministarstvu na finansijskoj podršci u celosti i razumevanju značaja narodnog stvaralaštva.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here