Početna Porodica Saveti Kako pronaći idealan porodični dom?

Kako pronaći idealan porodični dom?

233
0

Vizija savršenog doma za pojedince i porodice sa decom se prilično razlikuju. 

Dok ste single ili se zabavljate sa partnerom, udobnost vam je bitna, ali jednako su bitni i izlasci, druženja, putovanja. Međutim, od onog dana kada saznate da se vašoj malenoj porodici uskoro pridružuje treći član stvari počinju da se menjaju. 

I dalje vi volite sve što ste voleli i pre, ali posvećeni ste svijanju vašeg toplog gnezda, opremanju sobe za bebu, kasnije todlera, školarca, pa jednog dana i tinejdžera. 

Ako imate decu, a vaše stambeno pitanje još nije rešeno, svesni ste koliko se život promenio: nemate vremena za gubljenje i obilaske desetina stanova. Brzina i efikasno raspolaganje svim resursima su vaši prioriteti. Bilo da želite da pronađete stan za izdavanje ili prodaju do cilja će vas dovesti vodeći portal za nekretnine NadjiDom.com.

Zašto NadjiDom.com?

Kao roditelj svesni ste koliko su brza i jednostavna rešenja recept za uspešne dane, sa što manje glavobolje i stresa. Baš kao što deca zahtevaju lake i brze odgovore na svojih 1000 zašto, istom idejom biste trebali da se vodite i vi prilikom potrage za stanom, a portal NadjiDom.com vam svojim novim dizajnom upravo to omogućava.

NadjiDom je vodeći portal za nekretnine u Srbiji i zemljama regiona (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Hrvatska) poslednjih 12 godina, a za to vreme je stekao na desetine hiljada zadovoljnih korisnika. Šta je ono što oduševljava kod ovog portala?

Jasan interfejs, lako snalaženje, jednostavna pretraga po zadatim kriterijumima. Odabirom države, grada, naselja, ulice, cene u koju se uklapate, željene kvadrature, spratnosti i drugih parametara pretrage, kada kliknete na opciju “pretraži” desiće se čudo! Nećete dobiti rezultate koji vas ne zanimaju – ako ste u tražilicu uneli prodaja stanova u Beogradu rezultati će biti relevantni. Nećete gubiti vreme na preskakanje oglasa koji su vam preskupi ili neodgovarajući. Dobićete tačno ono što tražite.

Sajt portala se stalno ažurira novom ponudom, a procenjuje se da u svakom momentu na sajtu ima oko 40.000 aktivnih oglasa, stoga ga posećujte par puta dnevno kako biste proverili da li su se pojavili novi oglasi. Bez obzira da li ste na ulici, na poslu ili kod kuće, portalu možete pristupiti sa bilo kojeg uređaja koji ima Internet konekciju. Prilagođen je za preglede sa mobilnih telefona, tableta i svih vrsta računara, brzo se učitava, pregledan je i jasan.

Kada sastavite listu od par stanova za koje vam se čini da bi mogli da budu ono što tražite, možete krenuti u obilazak sa vašom porodicom da se uverite sopstvenim očima da je to-to i da ste pronašli idealno novo mesto za vaš topli porodični dom.

Izazovi odgajanja dece u velikim gradovima

Odgajanje dece je izazovan zadatak, bez obzira gde se nalazite, ali čini se da život u velikim gradovima te izazove intenzivira. Dok se neki roditelji sele u predgrađa i manja mesta kada saznaju za dolazak prinove, drugi smatraju da život u većem gradu može ponuditi više za dete.

Istina je, kao i uvek, negde između. 

Veliki gradovi su skuplji – veće su cene kvadrata, bilo da je reč o kupovini ili najmu stana, skuplja je hrana, skuplji su hobiji, dečije radionice, sportovi i dr. Ipak, izbora ima više nego u manjim mestima i na selima, stoga svako može pronaći neki odgovarajući sadržaj. 

Dok u manjim mestima preduzeća neretko rade od 6 do 14h ili od 7 do 15h, u gradovima je prihvaćeno evropsko radno vreme – od 09 do 17h, što znači da su roditelji maltene ceo dan na poslu. Nakon posla saobraćajni špic je mahom neizbežan, a u vreme kada stignu pred vrtić ili školu, većina roditelja su iznureni danom koji je iza njih. 

Gužve, užurbanost, stres… zamislite na sve navedene “otežavajuće” okolnosti da još morate sa oglasnikom da idete s jednog kraja grada na drugi i gledate dostupne stanove za prodaju. Rešavanje stambenog pitanja zvuči traumatično, zar ne? 

Umesto da se dodatno iznurujete jednostavno unesite u polje za pretragu “Prodaja stanova u Novom Sadu” i kliknite na opciju “pretraga”. Vaš potencijalni novi stan je udaljen na svega par klikova od vas. Bez gužvi u prevozu, bez dece koja plaču na zadnjem sedištu auta, bez ukočenog osmeha dok se nadate da će ovaj stan biti pravi i da će se potraga već jednom završiti.

Posetite portal NadjiDom.com u novom izdanju i uverite se u naše reči. Srećno!

Prethodni članakTepisi u stanu i zdravlje dece – šta sve treba da znate?
Sledeći članakDečiji automobili – beskrajna zabava

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here