Početna Konkursi Likovni konkursi “Kako se kaže: volim te!“ – likovni i literarni konkurs za decu

“Kako se kaže: volim te!“ – likovni i literarni konkurs za decu

3880
2

Konkurs otvoren do: 15.01.2017. godine.

Konkurs raspisuje: Gradska opština Medijana u Nišu

Opis: MEDIJANA festival dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu sada već tradicionalno okupiće talentovanu decu kao i već dokazane stvaraoce za decu na devetom po redu “Medijana festivalu dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu”. Festival će se održati u prolećnoj nedelјi marta 2017. godine u organizaciji Gradske opštine Medijana u Nišu.

Tema konkursa: „KAKO SE KAŽE: VOLIM TE!“

Opšti uslovi konkursa: Literarni radovi treba da budu čitko napisani ili otkucani. Likovni radovi mogu biti u svim tehnikama. Svi radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom autora, sa adresom i brojem telefona autora, godinom rođenja, nazivom škole i mesta, naznakom razreda i imenom nastavnika, odnosno mentora.

Svi radovi koji pristignu na konkurs biće podelјeni u tri kategorije:

 1. Radovi učenika od 1. do 4. razreda osnovne škole;
 2. Radovi učenika od 5. do 8. razreda osnovne škole;
 3. Radovi učenika srednjih škola.

Slanje radova: Svoje radove učenici mogu slati na adresu: Gradska opština MEDIJANA, Pariske komune bb, 18000 Niš, sa naznakom “za konkurs Medijana festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu”.

Nagrade: Žiri će pregledati radove i odabrati najuspešnije, kojima će biti dodelјene nagrade. Gradska opština Medijana Niš i ovog puta je obezbedila  vredne  nagrade  za  one  koji,  prema  odluci  žirija,  budu najuspešniji.

 Konkurs možete preuzeti ovde

Prethodni članakCelijakija – ceo život na bezglutenskoj hrani + 2 odlična bezglutenska recepta
Sledeći članakPsiho-fizička priprema deteta za školu

2 KOMENTARI

 1. Postovani
  Iz razloga sto je Vas konkurs zavrsen a najobolji radovi odabrani zamolio bih Vas da na ovom sajtu objavite odabrane radove sa imenima njihovih autora i osvojenim mjestima po kategorijama.

  • Poštovani Predraže,
   Ovaj konkurs je raspisala gradska opština Medijana, mi samo sakupljamo i objavljujemo konkurse kako bi talentovanoj deci bilo lakše da ih pronađu i konkurišu.

   Na zvaničnom sajtu gradske opštine Medijana stoji da će u okviru Festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, koji se održava 21. marta 2017. godine biti uručene nagrade za najbolje likovne i literarne radove iz Srbije i inostranstva.

   Puno pozdrava!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here