Početna Konkursi Likovni konkursi Konkurs (internet izložba) „Ja i moji prijatelji – svih generacija“

Konkurs (internet izložba) „Ja i moji prijatelji – svih generacija“

2879
0
foto: facebook.com/izlozbaDN17

Konkurs otvoren do: od 19. septembra do 9. oktobra

Konkurs raspisuje: Prijatelјi dece Srbije

U cilјu promovisanja Dečje nedelјe, koja ove godine „Gradi mostove za radost svakog deteta“ Prijatelјi dece Srbije organizuju sada već tradicionalnu internet izložbu dečjih radova. Internet izložba se ove godine održava pod sloganom „Ja i moji prijatelji – svih generacija“. Konkurs je otvoren za sve predškolce i učenike osnovnih škola. Potrebno je da rad na temu ovogodišnjeg slogana izložbe pošalјete (u jpg. formatu) na adresu pdsizlozba@outlook.com

Opšti uslovi konkursa

Isključivo radovi koji stignu na ovu adresu učestvovaće na konkursu i biti objavljeni na stranici. Svi radovi koji ipunjavaju kriterijume, biće objavlјeni na našoj strani, uz ime i uzrast autora. Uz radove OBAVEZNO POŠALJITE IME i PREZIME autora, RAZRED, IME ŠKOLE ili PREDŠKOLSKE USTANOVE, MESTO i kontakt telefon. Najuspešnije radove nagradićemo knjigama i diplomama Prijatelјa dece Srbije u tri kategorije: predškolski, mlađi i stariji osnovnoškolski uzrast.

Izložba je otvorena od 19. septembra do 9. oktobra, radove ćemo objavlјivati od 25. septembra, a imena dobitnika objavićemo do 1. novembra.

Link ka stranici: https://www.facebook.com/izlozbaDN17

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here