Početna Škola Kreativni kutak Kreativne ideje za novogodišnje čestitke (za decu i roditelje)

Kreativne ideje za novogodišnje čestitke (za decu i roditelje)

11618
0

Nova godina je pravo vreme za lepe želje ali i za kreativnost, a kada spojite te dve stvari dobićete prelepe kreatine novogodišnje čestitke.

Čestitka koju uradite sami mnogo je lepša i zanimljivija od kupovine gotovih u prodavnici. Kada nešto izrađujemo sopstvenim rukama, tada u njega ugrađujemo toplinu, ljubav i svoje umeće. U ovom članku prikazaćemo različite uradi sam čestitke, za čiju izradu se mogu koristiti različite vrste papira i omota, i drugih dekorativnih elemenata.

Osnova svake od dole navedenih razglednica je lepo preklopljen karton. U izradi ovih čestitki mogu učestvovati i podjednako uživati, deca i njihovi roditelji. Deca će biti oduševljena, jer svako je dete u duši kreativac i sa zadovoljstvom će posmatrati ono što napravi sopstvenim rukama i umećem! Na vama je kao roditeljima da što više podstičete tu kreativnost. Ponekad nije baš prijatno posmatrati lom u kući i hrpu sitnih papirića razbacanih po stolu i nameštaju, ali to je mala cena za njihovo zadovoljstvo.

Kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivima jelke

Za početak vam predstavljamo kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivima jelke. Jelka za deci važna jer ispod nje stavke godine očekuju poklone. Za ove novogodišnje razglednice potrebne su različite vrste materijala od kartona koji je osnova svake, samolepljivog papira, raznih cirkončića pa do pletiva i satenskih traka. Ima ih različitih oblika među kojima čak i 3D varijanti.

Kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivom Deda Mraza

Sledeće su kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivima Deda Mraza. Deda Mraz je onaj koji donosi najveću sreću svakom detetu, i najomiljeniji dekica na planeti, to je razlog zašto se našao na ovim čestitkama. A kad ima mesta za njega, mora biti mesta i za njegove irvase. Čestitke su napravljene od različitih vrsti kartona i samolepljivog papira.

Kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivom Sneška Belića

Sledeće su kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivima Sneška Belića.Kakva bi to bila Nova godina bez Sneška i njegovog milog lika. Za izradu ovih čestitki poredan je karton, malo raznobojnog kolaž papira, nekoliko dugmadi, šarenih trakica i malo konca.

Kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivom novogodišnjih ukrasa

Sledeće su kreativne ideje za novogodišnje čestitke sa motivima ukrasa. Ukrasi su takođe važni, svojim sjajem obogaćuju svečanu atmosferu u kući. Čestitke su napravljene od različitih vrsti kartona i samolepljivog papira, platna, dugmadi, konca i sličnih potrepština.

Novogodišnje čestitke sa otiscima

Na samom kraju su čestikte sa različitim motivima koji se dobijaju pomoću otiska ruke, noge, pa čak i krompira i nekih predmeta koje možete pronaći u svojoj kući.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here