Početna Vesti Obaveštenja „Kreativni centar“ na Sajmu knjiga u Novom Sadu

„Kreativni centar“ na Sajmu knjiga u Novom Sadu

1419
0

Kao i svake godine, izdavačka kuća „Kreativni centar“ učestvovaće na Međunarodnom SAJMU KNJIGA, koji će se održati od 5. do 11. marta 2019. na Novosadskom sajmu.

Pored knjiga za decu i roditelje, na štandu tog izdavača biće izložena i pomoćna stručna literatura, koju će vaspitači i profesori moći da pregledaju.  Ljubitelji knjiga „Kreativnog centra“ biće u prilici da iskoriste sajamski popust i da po povoljnijim cenama dođu do izdanja. Kao i prethodne godine, u ponudi su tematski kompleti knjiga za decu različitog uzrasta po specijalnim cenama. Najnovija izdanja biće na popustu od 15%, a popusti za starija izdanja biće i do 70%.

Na ovogodišnjem Novosadskom sajmu biće održana promocija knjige Kakva ženska! Priče o ženama koje su bile progresivne kada to nije bilo moderno novosadskih autorki Jelene Mitrović i Sonje Bajić. Na ovoj promociji, koja će se održati 8. marta u 18 h, u Master hali, govoriće sociološkinja i autorka knjige Jelena Mitrović i urednica bloga „Prerazmišljavanje“ Katarina Kostić.

Tokom trajanja sajma pripremili smo još jednu zanimljivu promociju za Novosađane – u subotu, 9. marta, u 11 h, u knjižari „Bulevar Books“ u Novom Sadu s čitaocima će se družiti Vesna Ćorović Butrić, koja će predstaviti svoju novu knjigu za čitaoce početnike Bongo. Ili: Družina retkih kućnih ljubimaca. Ova knjiga će tog dana biti na posebnom popustu od 25% u knjižari „Bulevar Books“.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here