Početna Konkursi Ostali konkursi Nagradni konkurs 12. festivala nauke „Da smeće ne bude veće“

Nagradni konkurs 12. festivala nauke „Da smeće ne bude veće“

2085
0

Konkurs otvoren do: 5. novembra 2018. godine

Stručni žiri 12. festivala nauke, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 29. novembra do 2. decembra 2018. godine, raspisuje nagradni konkurs na temu: Da smeće ne bude veće. Poznato je da su plastične kese među najvećim zagađivačima prirode. One su svuda oko nas a najviše zagađuju okeane i mora i ugrožavaju njihov ekosistem. Poslušajte savete ekologa i iskoristite svaki mogući način da plastičnoj kesi produžite upotrebu i na taj način smanjite njihov uticaj na okolinu i prirodne resurse. Nemojte bacati plastične kese već od njih napravite prava umetnička dela! Ideja ima na pretek: torbe, nakit, ukrasi za kuću i novogodišnju jelku, šeširi, papuče, odeća ili jednostavno pustite mašti na volju i osmislite nešto potpuno inovativno i fantastično. Verujemo da vi to možete!

Propozicije konkursa

Na konkursu mogu učestvovati deca od 1. do 8. razreda osnovnih škola. Materijal: PLASTIČNE KESE. Poželjno je da konkursni zadatak bude zajednička aktivnost i odeljenski rad.

Šalju se isključivo fotografije završenih radova, sa naznakom, „za Konkurs“, najkasnije do 5. novembra 2018. godine elektronskim putem na e-mail konkurs@festivalnauke.org

Uz fotografiju se moraju navesti sledeći podaci: naziv škole, adresa škole, odeljenje, ime, prezime i kontakt telefon nastavnika ili profesora i e-mail adresa.

Fotografije odabranih radova biće izložene na 12. festivalu nauke dok će nagrađeni radovi biti predstavljeni u sklopu posebne izložbe tokom trajanja Festivala, od 29. novembra do 2. decembra 2018. godine.

DOBRODOŠLI U ZEMLJU BUDUĆNOSTI!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here