Početna Vesti Obaveštenja Ne propustite četvrtu epizodu omiljenog Lilly Junior podkasta

Ne propustite četvrtu epizodu omiljenog Lilly Junior podkasta

401
0

U četvrtoj epizodi Lilly Junior podkasta pod nazivom „Moj prvi roditeljski podkast sa Sarom“, Sarina gošća bila je Dušica Kovačević, edukator psiho-fizičke pripreme trudnica i babica. Nova epizoda izazvala je veliku pažnju, budući da su teme bile veoma korisne za sve mame, trudnice i dame koje planiraju trudnoću.

Dušica je sa Sarom razgovarala o svim fazama trudnoće, vežbanju, navikama, stahovima i svemu što prati jednu trudnicu od saznanja da je u drugom stanju, pa sve do porođaja. Dušica Kovačević objašnjava kada je najbolje krenuti za pripremom za porođaj i na koji način, koja sve prava trudnice imaju tokom porođaja i zašto je važna uloga partnera na porođaju, jer kako ističe: „U porođajnoj sali se rađa porodica“.

Ceo podkast možete pogledati u nastavku:

Dušica Kovačević je osnivač udruženja „Fit i zdrava mama” i direktor patronaže „Bebi patrola“, koji su partneri Lilly Junior programa. Bebi patrola je članovima Lilly Junior-a omogućila 10 odsto  popusta na prvi mesec prenatal joge i psihofizičke pripreme za porođaj kao deo Fit i zdrava mama programa, ali i 10 odsto popusta na prvu patronažnu posetu.

Ukoliko želite da postanete član Lilly Junior programa i uživate u brojnim benefitima i popustima tokom kupovine, sve što je potrebno jeste da otvorte Lilly Drogerie loyalty karticu u najbližoj drogeriji i na taj način automatski postajete član.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here