Početna Zabava Bojanke Novogodišnje bojanke za decu (jelka, deda mraz)

Novogodišnje bojanke za decu (jelka, deda mraz)

1660
0
foto: pixabay.com

Zašto bojanke?

Bojanke mogu biti način da se prevaziđu i preduprede mnogi eventualni problem sa pisanjem u školi.  A razlog leži u tome što im nisu dovoljno i na vreme razvijeni sitni mišići šake i, zato što nisu savladala neke veštine od kojih često zavisi, čitko i lepo pisanje. Veoma je važan sklad oka i ruke, da se dete još od najranijeg detinjstva opusti u druženju sa olovkama i bojicama.

Pored toga što su zabavne, bojanke pomažu deci na taj način što im oko postaje oštrije, a ruka veštija. Naučiće da raspoznaju različite elemente, a pokreti koje prave olovkom postaće oštriji i precizniji.

Bojanke su dobre i za podsticanje kreativnosti kod dece, jer svako dete na svoj način boji na zadatu temu. U zavisnosti od maštovitosti jedna te ista stranica može se obojiti na hiljadu rarnoraznih načina.

Preuzmite novogodišnje bojanke za decu

Nova godina uvek sa sobom nosi neka prelepa osećanja, kod dece posebno. Uživaju u svim novogodišnjim ritualima, u kićenju jelke, pisanju pisama Deda Mrazu, crtanju. Posebno se raduju poklonima. Ali ne mora svaki poklon biti skup.

Poželite svojoj deci srećnu Novu godinu prelepim i interesantnim novogodišnjim bojankama. Jednostavno ih odštampajte na štampaču i zabava može da počne.

Pred vama su printabilne bojanke u kojima su zastupljeni novogodišnji motivi – jelke, ukrasi, Deda Mraz, pokloni, pahulje i td.

Ovde možete preuzeti novogodišnje bojanke za decu u .pdf formatu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here