Početna Konkursi Literarni konkursi Podelite svoj dar: Šaljite nam Vaše literarne radove

Podelite svoj dar: Šaljite nam Vaše literarne radove

3073
0

Rok za slanje radova: 30. septembar 2018. godine
Konkurs raspisuje: Internet sajt MojeDete.info

Draga deco,

Kako je vaša mašta beskrajna internet portal „MOJE DETE“  vas poziva da nam šaljete svoje literarne radove za rubriku “DECA ZA DECU“ kako bismo ih prezentovali široj javnosti.

Za početak izbor prepuštamo vama, (tema je slobodna) a kasnije ćemo svakog meseca imati određene teme, kao i pobednike.  Nagrade i pohvalnice ćemo dodeljivati nakon svakog pojedinačnog konkursa.

Opšti uslovi

Radovi će biti podeljeni u dve uzrasne kategorije od I do IV razreda i od V do VIII razreda. Svaki rad treba da sadrži ime, prezime, uzrast kao i ime mentora (to može biti roditelj, učitelj ili nastavnik), kao i njegovu saglasnost da isti bude objavljen.Naša preporuka bi bila da koristite Times New Roman font 12, ali nije greška ukoliko izberete i neki drugi font. Možete nam slati vaše pesme, kratke priče, bajke…

Svi pristigli literarni radovi moraju biti autorska dela (ne smeju biti preuzeti sa interneta ili nekog drugog izvora).

Rok za slanje radova: 30. septembar 2018. godine

Nagrade

Najbolje u kategorijama nagradićemo školskim priborom, pohvalnicama i knjigama koje će u ovu svrhu darivati Kreativni centar.

Slanje literarnih radova

Svoje radove nam šaljite na e-mail kreativci@mojedete.info sa naznakom „DECA ZA DECU“, a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Na ovom linku možete preuzeti Saglasnost koja mora biti potpisana, skenirana i poslata na e-mail kreativci@mojedete.info zajedno sa literarnim radom.

Srdačno, vaš admin tim

Prethodni članakDečji nagradni literarni konkurs: To je bio raspust!
Sledeći članakZamke virtuelnog sveta: Fejsbuk, Instagram, Jutjub…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here