Početna Vesti Obaveštenja Sonja Vasić i Željko Obradović govornici Panela “Putem šampiona”

Sonja Vasić i Željko Obradović govornici Panela “Putem šampiona”

155
0

Novak Đoković Fondacija najavljuje završni panel „Putem šampiona“ za osnivačku godinu na temu pružanja pomoći roditeljima budućih sportista kroz programe edukacije i šire podrške; govornici na panelu će biti Sonja Vasić i Željko Obradović; prijave roditelja za program će se vršiti preko sajta Fondacije, a prenos panela uživo preko YouTube kanala Fondacije; zvanični partneri programa  su Motorola i Lacoste Fondacija

Beograd 13.12.2021. Novak Đoković Fondacija je najavila održavanje završnog Panela specijalnog programa za podršku roditeljima budućih sportista „Putem šampiona“ za svoju osnivačku godinu za 18 časova dana 16. decembra – u kome će učešće uzeti proslavljena trofejna reprezentativka i sportski direktor Olimpijskog komiteta Srbije Sonja Vasić i najuspešniji košarkaški stručnjak Evrope Željko Obradović. Panel će biti organizovan u hibridnom formatu – uživo na Teniskom centru „Novak“ u Beogradu za ograničeni broj roditelja, dok će ostali zainteresovani moći istovremeno da ga prate putem posebnog prenosa na YouTube kanalu Novak Đoković Fondacije. Prijave i potvrde za prisustvovanje Panelu u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama vršiće se preko POSEBNOG LINKA na sajtu Fondacije

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja i legendarnih asova – ovaj projekat je u septembru 2021. uspešno okončao prvi godišnji ciklus posebnih radionica za roditelje i javnu prezentaciju kroz medij filma – u kojima su aktivno učestvovali i svoje dragoceno životno,  sportsko i stručno iskustvo podelili sa učesnicima i osnivači Fondacije – Novak i Jelena Đoković. Predstojeći Panel u Teniskom centru „Novak“ biće drugi u nizu javnih Panel diskusija koje će biti održavane širom Srbije narednih godina – na kojima će se neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja direktno obratiti široj javnosti po svim važnim temama i pitanjima iz ove oblasti – i najaviti novi ciklus tematskih radionica za roditelje od februara naredne godine.  Zvanični partneri programa u Srbiji su kompanija Motorola i Lacoste Fondacija.

 

 „Ponosni smo što možemo da sa našim partnerima najavimo održavanje narednog Panela „Putem šampiona“ za sve one kojima je ova tema u srcu i od svakodnevne važnosti za njihovu decu i porodice – uz učešće eminentnih sportskih stručnjaka i asova – Željka Obradovića i Sonje Vasić. Kroz ovakve interaktivne stručne diskusije i ostale programske aktivnosti – „Putem šampiona“ će nastaviti da unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i dâ važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana – u Srbiji i širom sveta. Radujemo se što ćemo sa brojnom publikom koja će pratiti Panel putem našeg YouTube kanala i onima koji će mu prisustvovati uživo podeliti značajna i izuuzetno korisna iskustva i preporuke prijatelja i partnera našeg programa!“ istakla je Ana Jovanović, autorka programa „Putem šampiona“.

„Motorola sa velikim zadovoljstvom podržava rad i pružanje dodatne podrške roditeljima koja će im pomoći da razviju buduće šampione, kako na terenu, tako i van njega,“ dodao je Vladimir Ostojić, direktor partnerske kompanije Motorola za Adriatic region.

Za prijave za prisustvovanje Panelu (ograničeni broj prisutnih) pođite na ovaj link na sajtu Novak Đoković Fondacije.

Za praćenje Panela putem YouTube kanala Fondacije, pođite na  ovaj link.

O Fondaciji Novak Đoković

Novak Đoković Fondacija osnovana je 2007. godine kao organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. To se postiže stvaranjem najkvalitetnijih programa i okruženja za učenje, u kojima je priliku da se usavršava imalo više od 2.200 vaspitača i učitelja. NDF je do sada rekonstuisala i izgradila 48 vrtića i pomogla više od 47.505 dece.

Prethodni članakKreativnost kod dece – kako je prepoznati i negovati?
Sledeći članakNovogodišnja dekoracija za čaroliju porodičnog doma

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here