Početna Konkursi Literarni konkursi Stalni literarni konkurs na sajtu MojeDete pod nazivom „Podeli dar“

Stalni literarni konkurs na sajtu MojeDete pod nazivom „Podeli dar“

1323
0
PODELI

Draga deco,

Nedavno je završen dečji literarni konkurs pod nazivom „Podeli dar“ bilo je dosta dečjih radova, i zaista su sva deca zaslužila jedan veliki naklon. Intrnet portal „MOJE DETE“  vas poziva da nam i dalje šaljete svoje literarne radove za rubriku “DECA ZA DECU“ u okviru stalnog konkursa „PODELI DAR“ kako bismo ih prezentovali široj javnosti.

Želimo da pokažemo svima da kultura nije zamrla, da svet pisane reči nije potpuno izgubljen, da su kao što to reče jedan od naših pobednika na konkursu knjige još uvek u modi.

Tema je vaša, reč takođe, a vreme neograničeno.

Opšti uslovi

Svaki rad treba da sadrži ime, prezime, uzrast kao i ime mentora (to može biti roditelj, učitelj ili nastavnik), kao i njegovu saglasnost da isti bude objavljen.Naša preporuka bi bila da koristite Times New Roman font 12, ali nije greška ukoliko izberete i neki drugi font. Možete nam slati vaše pesme, kratke priče, bajke…

Svi pristigli literarni radovi moraju biti autorska dela (ne smeju biti preuzeti sa interneta ili nekog drugog izvora).

Radovi će biti podeljeni u tri uzrasne kategorije od I do IV razreda, od V do VIII razreda i srednjoškolski uzrast.

Svakog 1. u mesecu pravićemo presek i birati najbolje radove. Najbolji u kategorijama biće nagrađeni diplomama.

Slanje literarnih radova

Svoje radove nam šaljite na e-mail kreativci@mojedete.info sa naznakom „DECA ZA DECU“, a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Na ovom linku možete preuzeti Saglasnost koja mora biti potpisana, skenirana i poslata na e-mail kreativci@mojedete.info zajedno sa literarnim radom.

Srdačno, vaš admin tim

 

OSTAVITE ODGOVOR