Početna Konkursi Likovni konkursi Tradicionalni 15. nagradni konkurs za najmlađe „Piši Deda Mrazu”

Tradicionalni 15. nagradni konkurs za najmlađe „Piši Deda Mrazu”

3008
0
Deda mraz
foto: pixabay.com

Konkurs otvoren do: od 3. novembra do 3. decembra
Konkurs raspisuje: Pošta Srbije

U duhu društveno odgovorne prakse, Pošta Srbije i ove godine, uoči najradosnijih zimskih praznika, poziva mališane u avanturu pisanja pisama Deda Mrazu, sa željom da ih uvede u svet odrastanja kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost, uz osnovnu poruku da neguju prave vrednosti i da svoj maštoviti stvaralački potencijal ne zanemare ni kada pređu u svet odraslih.

Opšti uslovi konkursa

Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu” organizuje se 15. put i pravo učešća imaju devojčice i dečaci uzrasta do deset godina.

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – treba spakovati u pismo i poslati ih od 3. novembra do 3. decembra na sledeću adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, novogodišnji konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Za pojedinačne radove je obavezno naznačiti ime i prezime autora, godište, adresu i kontakt telefon, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu, broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada i kontakt telefon učitelja ili vaspitača.

Devojčice i dečaci vaša Pošta, s nestrpljenjem iščekuje vaša pisma, koja će pregledati zajedno sa Deda Mrazom, jer kako kažu njihovi poštari dobro znaju njegovu adresu. Najuspešnija ostvarenja u pojedinačnom i kolektivnom stvaralaštvu biće nagrađena lepim poklonima.

Izvor: Pošta Srbije

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here